Meclis bir hafta daha çalışacak

TBMM Genel Kurulu'nda, AK Parti'nin grup önerisi kabul edildi. Buna göre; Genel Kurul bugünden itibaren hafta sonu da dahil 9 Temmuz Salı gününe kadar çalışacak.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 03 Temmuz 2013 18:36, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58
Meclis bir hafta daha çalışacak

AK Parti, yasama yılının son haftasına ilişkin çalışma programını içeren grup önerisini, Genel Kurul'a getirdi. Görüşmelerin ardından AK Parti'nin önerisi kabul edildi.

Buna göre, Genel Kurul bugünden itibaren hafta sonu da dahil 9 Temmuz Salı gününe kadar çalışacak.

Genel Kurul, sürücü belgelerinin uluslararası standartlara kavuşturulmasından, Sermaye Piyasası Kurulu'nun halka açık şirketlere yönetici atamasına imkan sağlayan, kamuoyunda 4-B'liler olarak adlandırılan sözleşmeli personele kadro verilmesi gibi birçok konuyu içeren torba kanun tasarısı, TSK İç Hizmet Kanunu'nun 35. maddesini de içeren Sözleşmeli Erbaş ve Er Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun tasarısı ile denizcilik hukukuyla ilgili bazı uluslararası anlaşmaları uygun bulan tasarıları ele alacak.

TBMM Genel Kurulu, 9 Temmuz Salı günü ise 11.00-23.00 saatleri arasında çalışacak. Diğer günler ise saat 14.00'te toplanıp, programın bitimine kadar mesai yapacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber