Emekli albaya taciz ve şantajdan kelepçe

Haber Giriş : 02 Şubat 2006 07:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'da emekli albay H.G., sanal ortamda tanıştıktan sonra yakın ilişki kurduğu kadınları, çıplak resimlerini internet üzerinden yayımlamakla tehdit ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre H.G., Denizcilik Müsteşarlığı'nda çalışan M.M.Y. ve Batıkent'te bir kreşte müdür olarak çalışan F.Ç. isimli kadınlarla sanal ortamda tanıştıktan sonra yakın ilişki kurdu. Kadınların çıplak resimlerinin internet üzerinde yayın yapan bir erotik sitede yayına koyulmak istenmesi üzerine H.G., Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikâyet edildi. Savcılığın talimatıyla harekete geçen polis, H.G.'yi işyerinden gözaltına alarak Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Evindeki bilgisayarı kullanarak internet ortamına resim gönderip göndermediği araştırılan H.G.'nin, bilgisayarına ve çıplak fotoğrafların bulunduğu birçok CD'ye el konuldu. Bu arada H.G.'den şikayetçi olan kadınların Ankara Emniyeti'ne giderek ifade verdiği ve emekli albayla birlikte olduklarını itiraf ettikleri öğrenildi.

CD'ye kaydetmiş
Sorgusunun ardından dün adliyeye sevk edilen H.G., "şantaj, tehdit, emniyeti suistimal, cinsel taciz ve ruhsatsız silah bulundurmak" iddialarıyla tutuklandı. H.G'nin, ifadesinde, kendisinden şikayetçi olan kadınlarla rızalarıyla ilişki kurduğunu, kendi istekleri doğrultusunda çıplak fotoğraflarını çektiğini ve CD'lere kaydettiğini söylediği iddia edildi. H.G.'yi yine internetten tanıştığı nişanlısı duruşmada yalnız bırakmadı.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber