Halk Sağlığı Yöneticileri Maden'de toplandı

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü Toplum Sağlığı Hizmetleri Şubesi tarafından organize edilen ve her ay bir ilçede yapılması planlanan izleme, değerlendirme ve koordinasyon toplantıları Maden'de gerçekleştirildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2013 23:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Halk Sağlığı Yöneticileri Maden'de toplandı

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü Toplum Sağlığı Hizmetleri Şubesi tarafından organize edilen ve her ay bir ilçede yapılması planlanan izleme, değerlendirme ve koordinasyon toplantıları Maden'de gerçekleştirildi.

Hükümet Konağı Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya, İl Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Veysel Doğanay, Halk Sağlığı müdür yardımcıları, şube müdürleriyle diğer ilçelerin Toplum Sağlığı Merkezi sorumlu hekimleri katıldı. Maden Toplum Sağlığı Merkezi sorumlu hekimi Dr. Y. Murat Altun tarafından 2013 yılı ilk 6 aylık değerlendirmeyi içeren bir sunum yapıldı. Yapılan sunum esnasında belirtilen veriler değerlendirilirken, toplantıda genel olarak ilçe toplum sağlığı merkezlerinin yeni yapılanmada karşılaştıkları sorunlar değerlendirildi. Elazığ Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Veysel Doğanay, "Biz bu toplantılar ile il genelinde ne yaptığımızı ve neler yapmamız gerektiğini görmeye çalışıyoruz. Bu ay Maden ilçemizi değerlendirdik. Bu toplantılar sayesinde diğer ilçelerden gelen toplum sağlığı merkezleri sorumlu hekimlerimiz de kendi ilçeleriyle diğer ilçeleri karşılaştırma imkanı buluyorlar. Toplantılarımız her ay bir başka ilçede olmak üzere devam edecek" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber