Dedektif gibi iz sürdüler

Yalova'da Yeni Yaşam Engelliler Derneği tarafından geçtiğimiz günlerde dağıtılan 80 adet akülü arabadan birisinin satılmaya çalışıldığı iddia edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2013 11:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Dedektif gibi iz sürdüler

Yeni Yaşam Engelliler Derneği Hollanda'dan bir hayırseverin gönderdiği 80 akülü arabayı Yalova Lisesi Selçuk Ergin Spor Salon'unda düzenlenen törenle dağıtmıştı. Arabalar teslim edilirken "satılamaz" şerhi de konmuştu. Ancak bir engellinin aldığı akülü arabayı satmaya çalıştığını öğrenen Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Murat Arslanhan, önce şahsın telefonuna ardından da dernek kayıtlarından adına ve adresine ulaştı. Arslanhan diğer bir dernek üyesi vasıtası ile şahısla 2 bin TL karşılığı anlaştı. Bununla da yetinmeyen Arslanhan aynı dernek üyesini şahsın evine gönderip araç için el sıkıştırdı. Ardından şahsın yanına giden Arslanhan akülü arabayı başka bir engelliye vermek için geri aldı.

Arslanhan, "Elbette ki maddi sıkıntı içerisinde olabilirler. Ama bu arabaları onlara satmaları için dağıtmadık. Böyle bir durumda bize gelerek sıkıntılarını dile getirseler bir çare arardık" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber