Cenaze yolundaki kaza

Yakınlarının cenazesi için İstanbul'dan Giresun'a giden ve içinde 5 kişinin bulunduğu otomobilin, Ordu'nun Gülyalı ilçesinde park halindeki tıra arkadan çarpması sonucunda ölen 4 kişinin cenazeleri bugün memleketleri Giresun'da toprağa verildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2013 15:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cenaze yolundaki kaza

Yakınlarının cenazesi için İstanbul'dan Giresun'a giden ve içinde 5 kişinin bulunduğu otomobilin, Ordu'nun Gülyalı ilçesinde park halindeki tıra arkadan çarpması sonucunda ölen 4 kişinin cenazeleri bugün memleketleri Giresun'da toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden İlhan Temüz (42), yengesi Aysel Temüz (49) ile oğulları Murat Temüz (27) ve Şükrü Temüz için Keşap ilçesine bağlı Yazlık köyünde cenaze töreni düzenlendi.

Kullanılmayan Yazlık köyü ilkokulu bahçesinde düzenlenen törene Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, ölenlerin yakınları ile köylüler katıldı. Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, eşi, 2 çocuğu ve kardeşini trafik kazasında kaybeden Ahmet Temüz ile bir süre görüşerek, kendisine başsağlığı diledi.

İlhan, Aysel, Murat ve Şükrü Temüz öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Yazlık köyündeki aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

-Olay

Aysel Temüz'ün hayatını kaybeden ağabeyi Necdet Özkılıç'ın cenazesine gitmek için İstanbul'dan yola çıkan İlhan Temüz (42) idaresindeki 34 NZA 21 plakalı otomobil, Gülyalı ilçesi Ayrılık köyü mevkiinde Karayolları'na ait dinlenme parkında park halinde bulunan 55 K 0701 plakalı tıra arkadan çarpmış, kazada, sürücü Temüz ile birlikte Murat Temüz (27), Aysel Temüz (49) ve Şükrü Temüz hayatını kaybetmiş, Tuğba Temüz ise ağır yaralanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber