Yeşil alanlar otopark gibi kullanılıyor

Ödemiş eski Belediye Başkanı Hüseyin Son döneminde yapılan Ödemiş’in en büyük projelerinden olan 700’ü aşkın konut sayısı ile 3 bin kişinin yaşadığı Efe Toplu Konut Sitesi’nde araçların otoparklar yerine park alanlarına bırakılması tepki topladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2013 09:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yeşil alanlar otopark gibi kullanılıyor

Ödemiş eski Belediye Başkanı Hüseyin Son döneminde yapılan Ödemiş'in en büyük projelerinden olan 700'ü aşkın konut sayısı ile 3 bin kişinin yaşadığı Efe Toplu Konut Sitesi'nde araçların otoparklar yerine park alanlarına bırakılması tepki topladı.

Efe Toplu Konut Sitesi Kooperatif Başkanı Coşkun Meydan ve yönetim kurlu üyesi Selahattin Aksu araç sahiplerini uyardıklarını aynı zamanda da belediyeye ait olan bu yeşil alanların içerisinde otopark yapılan araçlar için kaldırılması konusunda destek istediklerini belirttiler. Kooperatif Başkanı Coşkun Meydan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “2 ay önce yapılan seçimlerle göreve geldim. Görevi alır almaz toplu konutlarımızın sosyal tesislerinde boya badana, tamirat işlerini yaparak yaklaşık 50 bin TL'lik bir harcama yaptık. Tesislerimiz daha modern daha çağdaş hale geldi. 3 bin kişinin yaşadığı konutlarımızda bazı araç sahipleri yaz sıcaklarından dolayı araçlarını yeşil alana yani çimlerimizin üzerlerine ağaçların gölgelerine bırakıyorlar." dedi.

"Bu durum vatandaşımızın nefes alma noktası olan parklarımızdan, yeşil alanlarımızdan yararlanamamasına yol açıyor" diyen Coşkun, "Belediyemize ait olan parklarımızda araç parkı istemiyoruz. Konutlardaki özellikle çocuklarımız ve bayanlarımız bu durumdan şikâyetçi. Biz belediyeye yazılı ve sözlü olarak araçların kaldırılması hakkında destek istedik. Yetkili birimler konu ile ilgilenerek çimlerimizin üzerinde otopark halindeki araçlar için uyarılar yaparlarsa sorunumuz çözülmüş olacak. Toplu kullanım alanlarımız olan parklarımız otopark için değil vatandaşlarımızın istifade etmesi için yapılmıştır. Belediyemizin parklarımıza bakımı ve temizliğinde gösterdiği özveriye teşekkür ediyorum. Bu sorunu da hep birlikte çözersek parklarımız ve konut sakinlerimiz de rahat bir nefes alacaktır” şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber