Odunpazarı Belediyesi Bosna Hersek'te 150 çocuğu sünnet ettirdi

Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mesupları Derneği (ESİMDER), Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı ve İstanbul Eğitim ve Kültür Derneği'nin desteğiyle Bosna Hersek'te 150 çocuk sünnet ettirildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2013 13:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Odunpazarı Belediyesi Bosna Hersek'te 150 çocuğu sünnet ettirdi

Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mesupları Derneği (ESİMDER), Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı ve İstanbul Eğitim ve Kültür Derneği'nin desteğiyle Bosna Hersek'te 150 çocuk sünnet ettirildi.

Bosna Hersek'in doğusundaki Zvornik kentine bağlı Lipnya köyünde düzenlenen etkinliğe, Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kepez, Bursa Büyükşehir Belediyesi görevlilerinden Emir Cemal Beşkardeş, sünnet olan çocuklar ve aileleri katıldı.

Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Kepez, böyle bir etkinliğin parçası olmaktan ve bugün burada bulunmaktan memnuniyet duydukları söyledi. Kepez, "Odunpazarı Belediyesi ve ESİMDER olarak bir dosya hazırladık. Eskişehir Valiliğimiz de bize maddi destekte bulundu ve ayrıca projeye, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Nabi Avcı'nın da büyük desteği olduğunu" ifade etti.

Bu tür organizasyonların iki halkı birbirine daha çok yaklaştırdığını, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini, kardeşlerimizin ihtiyaçlarını giderdikten sonra onların gözlerindeki ışıltıyı görmenin çok önemli olduğunu ifade eden Kepez; gerek belediye gerekse dernek olarak bu tür organizasyonlara bundan sonra da açık olacaklarını kaydetti.

Etkinlik sonunda mutlulukları gözlerinden okunan Bosna Hersekli çocuklar ve aileleri; geçmişle olan bağımızın devam ettiğini görmenin mutluluğunu yaşamamıza sebep olan ve bu önemli organizasyona desteklerini esirgemeyen başta Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı olmak üzere, emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ettiklerini ifade ettiler

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber