Başkan Çakır her akşam bir mahallede

Erzincan Belediyesi tarafından her akşam bir mahallede düzenlen Ramazan etkinliklerinin dün akşamki bölümü Bahçelievler Mahallesi Akabe Camisi'nin bahçesinde yapıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2013 14:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkan Çakır her akşam bir mahallede

Erzincan Belediyesi tarafından her akşam bir mahallede düzenlen Ramazan etkinliklerinin dün akşamki bölümü Bahçelievler Mahallesi Akabe Camisi'nin bahçesinde yapıldı. Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği program mehter gösterisi ile başlayıp İbrahim Mutlu'nun okuduğu şiirle devam etti.

Düzenlenen programa Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bekir Sertadım katıldı.

Başkan Çakır burada yaptığı konuşmada Erzincan Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği programların devam edeceğini belirterek kaybolmaya yüz tutan örflerin, giderek azalan komşuluk ilişkilerini, mahalleli bilincini bu tür programlar ile ayakta tutmaya çalıştıklarını söyledi. Son zamanlarda Türkiye ve Dünyada yaşanan olaylara değinen Çakır, ramazan ayında duaların daha çok kabul olacağı ümidi ile tüm dünya için barış ve huzur dolu bir gelecek diledi. Tüm mahalle sakinlerinin ramazan ayını kutlayarak konuşmasına başlayan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av Bekir Sertadım ise güzel duyguların yaşlandığı ramazan aylarının iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti. Ardından bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy "On bir ayın sultanı mübarek ramazan ayına girmiş bulunuyoruz. Bu mübarek ayın feyiz ve bereketinden istifade etmeye çalışıyoruz." Dedi.

Program Mehter takımının marşları ile son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber