Kemgem'in büyük başarısı

İzmir Kemalpaşa Belediyesi tarafından 2011 yılında hizmete açılan Kemalpaşa Gençlik Eğitim Merkezi'nde (KEMGEM) üniversite sınavlarına girerek başarılı olan öğrenciler Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'yı ziyaret etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2013 16:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kemgem'in büyük başarısı

İzmir Kemalpaşa Belediyesi tarafından 2011 yılında hizmete açılan Kemalpaşa Gençlik Eğitim Merkezi'nde (KEMGEM) üniversite sınavlarına girerek başarılı olan öğrenciler Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'yı ziyaret etti.

Öğrencileri makamında ağırlayan Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, elde ettikleri başarılardan dolayı öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederek, kutladı. Karakayalı" 2011 yılından bu yana öğrencilerimizi SBS ve Üniversite sınavlarına, hiçbir ücret talep etmeden hazırlayan KEMGEM gün geçtikçe güçlenerek büyümeye devam ediyor. Her yıl başarı katsayımız artıyor. Bu yılda %80'lik bir başarımız söz konusu. Ben her sene başında dershanemize giderek öğrencilerimizle konuşuyor ve onlardan bir tek şey istiyorum. Başarılı olmak. Onlarda bizi utandırmıyor. Sonuçlar çok güzel. Hukuk, Siyaset, Mühendislik Fakülteleri, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık gibi puanları yüksek bölümlere girebilecek öğrencilerimiz var. Bazı öğrencilerimiz Türkiye'de ilk 20 Bin'in içerisinde. Öğretmenlerimizin bu başarılarda payları çok büyük. İnşallah ileride daha büyük başarılar elde edeceğiz" dedi.

"BİNLERCE LİRA AİLELERİMİZİN CEBİNDE KALIYOR"

Kemalpaşa Belediyesi olarak öğrencilere her türlü imkanı sunmak için çalışmalara devam ettiklerini belirten Karakayalı "Özel dershanelerden hiçbir eksiğimiz yok hatta fazlamız var. Amacımız İzmir'de en iyi dershanelerden birisi olmak. Biz KEMGEM'i kurarak eğitimde fırsat eşitliğini sağlamayı amaçladık ve bunu başardığımızı düşünüyorum. KEMGEM ile aile bütçelerine büyük bir destek sağlıyoruz. Binlerce lira ailelerimizin cebinde kalıyor. Öğrenci velilerimiz hiç çekinmeden çocuklarını bizlere emanet edebilirler" dedi.

Eğitime verdiği katkıdan dolayı Başkan Karakayalı'ya teşekkür eden öğrenciler, elde edilen bu başarıda KEMGEM'in büyük katkısı olduğunu ifade ederek Üniversite'de de başarılı olma sözü verdiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber