Aldırmaz: Milli Mensucat'ın yerine AVM yapılmayacak

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Milli Mensucat Fabrikası'nın yerine AVM yapılacağı iddialarının asılsız olduğunu belirtti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2013 16:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aldırmaz: Milli Mensucat'ın yerine AVM yapılmayacak

Büyükşehir Belediye Meclisi temmuz ayı 4. toplantısı, meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Başkan Vekili Aldırmaz'ın yönettiği toplantıda, komisyondan gelen raporlar görüşüldü.

Meclis toplantısında gündem dışı konuşan Aldırmaz, bir basın yayın organında yer alan Milli Mensucat Fabrikası'nın yerine AVM yapılacağı iddialarının asılsız olduğunu söyledi. Aldırmaz, "Basın yayın organlarının yazdıkları şeyleri saygıyla karşılıyorum. Ancak Milli Mensucat Fabrikasının yerine AVM yapılacağına yönelik bir yazı var buna çocuklar bile güler. Oranın imarı üniversite idi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müze olarak değiştirdi. 2 gün Kültür Bakanlığından bir müsteşarımız aradı ve müzeye başlayacakları için içinin boşaltılmasını istedi. Biz de içerisindekilerle ilgimiz olmadığını, talimat verirlerse yardımcı olacağımızı ilettik. Ama AVM yapılacağı, ya da ruhsat verileceği gibi bir şey yok" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber