Bayramlık krediler yola çıktı

Bankalar, hazırladıkları kampanyalarla Ramazan’da ve bayram öncesi nakde ihtiyaç duyan müşterilerinin hayatını kolaylaştırıyor. Ramazan’a özel hazırlanan kredilerde faiz oranı 0.65’ten başlarken, dosya masrafı da alınmıyor.

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 14 Temmuz 2013 09:07, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Bayramlık krediler yola çıktı

Ayşe Ekin Gündüz

Bankalar her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan'da ve bayram öncesi her bütçeye uygun ödeme koşullarıyla kredi sunarak, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Artan tüketici talebi karşısında müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarına yönelik uygun fiyatlı kredi ve uzun vadeli taksit imkanı sunan bankalarda faizler yüzde 0.65'ten başlıyor. 'Ramazan kredisi' yarışında bazı bankalar dosya masrafı almazken, bazılarında 3 ay öteleme imkanı da var. Öte yandan bankalar müşterilerinin kredi kartı harcamalarına Ramazan ayına özel ekstra bonus kazanma fırsatı sunuyor.

Market alışverişlerinde de kazandırıyorlar

-Garanti Bankası: Bayram Kredisi'nde faiz oranı yüzde 0.65'den başlıyor.

-İş Bankası: Aylık yüzde 0.66'dan başlayan faiz oranlarıyla 60 ay vadeye ve 35 bin TL'ye kadar farklı kredi seçenekleri bulunuyor.

-Vakıfbank: Yüzde 0.88'den başlayan faiz oranlarıyla 50 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı sunuyor.

-Akbank: Müşteriler 1 yıldan 5 yıla uzanan vade seçenekleri ve yüzde 0.68'den başlayan faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. 30 bin liraya kadar kredi kullanma imkanı sunan kampanyada 3 ay erteleme de var.

-Halkbank: 6 Temmuz-7 Ağustos arasında tek seferde ve farklı günlerde gerçekleşecek 75 TL ve üzeri market alışverişlerinin ikincisine 5 TL, üçüncüsüne 5 TL, dördüncüsüne 20 TL ParafPara hediye ediyor.

-Bank Asya: Gıda ürünlerini Asya Card ile satın alanlara 25 lira tutarında Asya Puan armağan ediliyor. Kampanyadan yararlanmak için 4 defa 75 lira ve üzeri harcama yapmak gerekiyor.

-Türkiye Finans: Happy Card veya Türkiye Finans Kredi kartları ile yapılacak olan 50 lira ve üzeri peşin işlemler vade farksız olarak 3 taksite bölünecek.

-ING Bank: Ramazan'da tüketiciler, 0.88 faizle 10 bin lira kredi alabilecek. Kampanyadan faydalanabilmek için şubeye gitmeye de gerek yok.

-Worldcard: 5 Temmuz-7 Ağustos arasında World üye işyerinde yapılacak alışverişlerde ilk 100 liralık alışverişlerinden sonraki her 100 liralık alışverişte 5 lira Worldpuan kazandıracak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber