İzmit'te mahallerde şenlik var

Çocuk odaklı çalışmaları ile Türkiye'ye örnek projelere imza atan İzmit Belediyesi, çocukların keyifli bir yaz tatili geçirmesi için çeşitli programlar düzenlemeye devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Temmuz 2013 10:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İzmit'te mahallerde şenlik var

Çocuk odaklı çalışmaları ile Türkiye'ye örnek projelere imza atan İzmit Belediyesi, çocukların keyifli bir yaz tatili geçirmesi için çeşitli programlar düzenlemeye devam ediyor. Belediye son olarak sınırları içinde bulunan tüm mahallelerde "Mahallede Şenlik Var" ismi verilen eğlence saatleri düzenliyor.

Kuruçeşme'den Alikahya'ya kadar olan bölgedeki tüm mahallelerde çocuklar için sokak animasyon ve eğlence programı düzenleyen İzmit Belediyesi, Mahalle Şenlikleri'nin okullar açılıncaya kadar devam edeceğini söyledi. Nuray Üste ve animasyon ekibinin başarı ile gerçekleştirdiği etkinlikte, kum boyama, çeşitli çocuk oyunları masal dakikaları, yüz boyama gibi çeşitli müzikli aktiviteler gerçekleştiriliyor.

52 mahallenin tamamında gerçekleştirilecek olan programın şu ana kadar 12 mahallede hayata geçirildiği bilgisini veren yetkililer, "Toplam bin 38 çocuk ve 310 yetişkinin katıldığı etkinliklerimiz büyük ilgi görüyor. Etkinliklerimiz okullar açılıncaya kadar Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 12: 30-18: 00 saatleri arasında gerçekleşecektir" dediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber