Okullar tatil edilmiyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Şubat 2006 20:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul'u etkisi altına alması beklenen soğuk ve yağışlı hava şartları için tüm önlemlerin alındığını belirterek, okulların ise yarın için tatil edilmeyeceğini söyledi.

İstanbul'u etkileyecek olumsuz hava şartlarının 3 gün sürmesinin öngörüldüğünü anlatan Güler, olumsuz hava şartlarına karşı İstanbul Valiliği, Emniyet Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediye ekiplerinin koordinasyon içinde çalışmaya bu akşam saatlerinden itibaren başladığını kaydetti.

Güler, kar yağışının özellikle yarın öğleden sonra artmasının beklendiğini ifade ederek, ''Beklenen olumsuz hava şartları için tüm önlemler alınmıştır. Okullar yarın için tatil edilmeyecektir.

Arkadaşlarını ve öğretmenlerini özleyen öğrencilerimiz yarın okula gidebileceklerdir'' dedi.

Vali Muammer Güler, yarınki hava şartlarına göre okulların diğer günler tatil edilip edilmeyeceğine karar verileceğini de sözlerine ekledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise bu akşamdan başlayarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden 3 bin personelin, 681 araçla 24 saat esasına göre çalışmaya başladığını kaydetti.

Topbaş, olumsuz hava şartları düzelinceye kadtar vatandaşlardan toplu taşıma araçlarını kullanamamalarını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber