Memur-Sen'in 'Demokrasi Ödülü' Arınç'a

Haber Giriş : 06 Şubat 2006 08:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Arınç, "Millet iradesinin önünde hangi engeller varsa kaldırılacaktır. Birtakım çatışmaların, gürültülerin altında yatan sebep bu. Millet ne diyorsa, o olacaktır" dedi

TBMM Başkanı Bülent Arınç, millet iradesinin önünde hangi engeller varsa kaldırılacağını belirterek, "Birtakım çatışmaların, birtakım çekişmelerin, birtakım gürültülerin altında yatan tek sebep budur. Millet ne diyorsa o olacaktır" dedi.

Memur-Sen Bursa İl Başkanlığı'nın '2005 yılı enleri' gecesinde, 13 dalda 22 kişiye ödülleri verildi. Tayyare Kültür Merkezi'nde düzenlenen gecede, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Aksu, özel 'Demokrasi Ödülü'nü Arınç'a verdi. Arınç, yaptığı konuşmada, ödüle layık görülmekten büyük bir şeref duyduğunu söyledi. Arınç, şunları söyledi:

"Millet iradesinin önünde hangi engeller varsa kaldırılacaktır. Bir takım çatışmaların, çekişmelerin, bir takım gürültülerin altında yatan tek sebep budur. Millet ne diyorsa o olacaktır. Hiç kimse kendini milletten üstte ve akıllı, milleti sersem, milleti güdülecek sürü gibi görmesin. Bu hem demokrasinin temel öğelerinden biridir, hem de bütün dünyada millete verilen değerin en önemli unsurudur."
Bu arada Arınç, Bursa'da ağabeyi Kutay Arınç'ın Kükürtlü Mahallesi'ndeki evinde 2.5 yaşındaki torunu Mehmet Akif Yeter ile hasret giderdi.

yenişafak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber