Hava sıcaklığı azalacak - Haritalı

Hava sıcaklığı iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Temmuz 2013 09:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hava sıcaklığı azalacak - Haritalı

Yapılan son değerlendirmelere göre; İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile İstanbul, Kocaeli,Sakarya, Yalova, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :İç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile GüneydoğuAnadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette,Marmara, Ege, İç Anadolu'nun batısı, Isparta, Burdur ve Hatayçevreleri ile yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli olarak(30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinin kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: İç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Isparta ve Burdur ile Antalya'nın iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu, Rüzgarın; bölgenin batısında kuzeyli yönlerden kuvvetlice esmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta deniz kıyıları ile Doğu Karadeniz yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, kuzeydoğusu çok bulutlu; Kars ve Ardahan çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı olacak.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber