Hırsızlık yaptığını kabul edip, gasp suçunu reddetti

SAMSUN'da evli ve 2 çocuk annesi 29 yaşındaki S.Ç.'nin 70 TL'sini gasp ettiği iddiasıyla yargılanan 34 yaşındaki Murat Taşçı, gasp suçunu kabul etmeyerek hırsızlık yaptığını söyledi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Temmuz 2013 16:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hırsızlık yaptığını kabul edip, gasp suçunu reddetti

Olay yaklaşık 4 ay önce İlkadım İlçesi İlyasköy Mahallesi'nde meydana geldi. Evli 2 çocuk annesi S.Ç., çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle gittiği hastanede kendisi gibi evli olan Murat Taşçı ile tanıştı. Daha sonra ikili arasında duygusal ilişki başladı. Genç kadının eşi olmadığı zaman evine giren Taşçı, iddiaya göre masanın üzerindeki cep telefonunu çalıp 40 TL'ye sattı. İki sevgili olay günü buluştuklarında aralarında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Murat Taşçı, S.Ç.'nin içinde 70 TL parası olan cüzdanı ile kredi kartı ve kimlik kartının bulunduğu çantayı da zorla alıp kaçtı. Şikayet üzerine yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

'BENİ TEYZESİNİN OĞLU OLARAK TANITTI'

'Gasp' iddiasıyla 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan tutuklu sanık Murat Taşçı bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle olayın mağduru S.Ç. ise duruşmaya gelmedi. Mahkeme heyetine ifade veren tutuklu sanık kendini şöyle savundu:

"Hastaneye tedavi için gittiğimde S.Ç. ile tanışıp sohbet ettik. Daha sonra kendisine cep telefonumu vermek istedim. Ancak almadı. Peşinden takip edip evinin kapısının altından cep telefonumu yazdığım kağıdı attım. Bir süre sonra beni aradı ve birlikte olmaya başladık. Beni ailesine, Malatya'dan gelen üvey teyzesinin oğlu olarak tanıttı ve evine girip çıkmaya başladım. Bu sırada cinsel ilişkiye de girdik. Evlerinden cep telefonunu alarak sattım. Daha sonra bir gece beni kayınpederinin üst kattaki evinde yatırdı. O sabah evden çıkarken kayınpederinin cüzdanından da 600 TL'yi aldım. İlişkimiz sırasında bir arkadaşımın evinde de buluşup cinsel ilişkiye girdik. Daha sonra eşinden ayrılıp Malatya'ya döneceğini söyledi. Bana 'senin bize sahip çıkacağını zannettim' dedi. Ben de 'Sana böyle bir söz vermedim' dedim. Bu nedenle aramızda tartışma çıktı. Ona sadece bir tokat attım. Kesinlikle parasını ve çantasını gasp etmedim."

İfadenin ardından mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devamına ve duruşmaya gelmeyen S.Ç.'nin duruşmaya çağırılarak ifadesinin alınmasına karar verip duruşmayı erteledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber