Kazandığı tazminatı yetimlere harcayacak

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu aleyhine açtığı davalarda kazandığı manevi tazminatın Türkiye ve Suriye'deki yetimler için harcanacağını açıkladı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Temmuz 2013 16:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kazandığı tazminatı yetimlere harcayacak

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine açtığı davalarda kazandığı manevi tazminatın, Türkiye ve Suriye'deki yetimler için harcanacağını belirterek, "Kılıçdaroğlu'nun Suriye'de çekilen acılara dönük belki de tek olumlu katkısı da bu olacak" dedi.

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan paylaştığı mesajında, Kılıçdaroğlu aleyhine açtığı 3 ayrı davadan manevi tazminat kazanmasını değerlendirdi. Davutoğlu, mesajında şunları kaydetti:

"Siyasetin hakaret edilerek yapılmaması gerektiğini Türk adaleti verdiği kararlarla bir kez daha tescil etti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun şahsıma yönelik eleştiri sınırlarını aşan sözleri sebebiyle mahkemenin taktir ettiği tazminat, Türkiye ve Suriye'deki yetimlere harcanacak. Kılıçdaroğlu'nun Suriye'de çekilen acılara dönük belki de tek olumlu katkısı da bu olacak."

Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine, "kişilik haklarına ve hukuka aykırı saldırı" nedeniyle açtığı üç ayrı davadan toplam 11 bin 500 Türk lirası manevi tazminat kazanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber