Hangi illerde okullar tatil edildi?

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Şubat 2006 10:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Haliç Üniversitesi, kötü hava koşulları nedeniyle bugün saat 13.00'ten itibaren Perşembe gününe kadar eğitim ve öğretime ara verdi.

Üniversiteden yapılan açıklamada, 7-8 Şubat'ta gerçekleştirilmesi gereken bütünleme sınavlarının hangi tarihlerde yapılacağının Haliç Üniversitesi'nin web sayfasından duyurulacağı bildirildi.


Tekirdağ'ın 3 ilçesinde eğitime kar engeli

Tekirdağ'ın Çerkezköy, Saray ve Malkara İlçeleri'nde kar yağışı nedeniyle eğitim öğretimine bir gün süreyle ara verildi.

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitim öğretime ara verildi.

Çerkezköy, Saray ve Malkara İlçeleri'nde eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildiğini belirten yetkililer, eğitime ara verilme kararının olumsuz hava koşulları nedeniyle alındığını bildirdiler.

Bursa'da okullar bir gün tatil edildi

Kar yağışının etkili olduğu Bursa'da okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

Bursa'da dün akşamdan beri etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Bursa genelindeki tüm ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında eğitim ve öğretime 1 gün süre ile ara verildi.

İstanbul Süpürgelik Mevkii ile Ankara yolu Mevitler mevkiinde yolun kar ve buzlanma sebebiyle trafik tek şeritten ve kontrollü olarak seyrediyor.

Yetkililer sürücülerden donanımlı olarak yola çıkmalarını istedi. Belediye ekiplerinin tuzlama çalışmaları devam ediyor. Okulların tatil edildiği haberini geç alan bazı öğrenciler yarı yoldan evlerine geri döndü.


Kar yağışı nedeniyle bazı illerde ilköğretim okulları ile liseler bugün tatil edildi.

Gece boyunca yağan ve gün boyunca da etkili olacağı tahmin edilen kar yağışı nedeniyle, Bursa'da genelinde ilköğretim okulları ile liselerde eğitim ve öğretime bugün ara verildi.

BİLECİK, ZONGULDAK, ALAŞEHİR

Bilecik'te kar yağışı nedeniyle ilköğretim okulları ile liseler bir gün tatil edildi.

Zonguldak'ın merkez, ilçe ve beldelerinde, kar yağışı nedeniyle okullar bugün tatil edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte dün gece başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışının ulaşımı olumsuz etkilemesi yüzünden merkez, ilçe ve beldelerdeki ilköğretim okulları ile liselerde eğitim ve öğretime bugün ara verildiğini söyledi.

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde okullar bugün tatil edildi. Alaşehir'de bu sabah saat 05.00 sıralarında başlayan kar yağışı nedeniyle ilköğretim okulları ve liselerde eğitime bugün ara verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altıngül, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"İlçe Hıfzısıhha Kurulu'nun toplantısında dağ köylerinde yaklaşık 30 cm, ilçe merkezinde de 10 cm'ye ulaşan kar yağışı nedeniyle okulların bir gün tatil edilmesine karar verildi.

Kar yağışının halen devam etmesi nedeniyle yarın için gerekirse ayrı bir karar alınacak. Okulların tatil edilmesi haberi, köylerden taşımalı gelen öğrencilere, köylerinden çıkmadan ulaştırılarak evlerinden çıkmamaları sağlandı."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber