Alman turist yazlığında öldürüldü

ÇANAKKALE'nin Lapseki İlçesi'nde, Alman turist 70 yaşındaki Rudolf Kristoph Bohn, yazlığının balkonunda otururken, kimliği belirsiz bir kişi tarafından av tüfeğiyle vuruldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Temmuz 2013 14:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Alman turist yazlığında öldürüldü

Bohn yaşamını yitirirken, kaçan saldırgan her yerde aranıyor.

Olay, Lapseki İlçesi Gürecialtı Mevkii'ndeki yazlıkta, saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Akşam saatlerinde yazlığının çevresinde dolaşan, kimliği belirsiz bir kişiyi uyardığı öğrenilen Alman vatandaşı Rudolf Kristoph Bohn, iddiaya göre, gece yazlığının balkonunda otururken aynı kişinin silahlı saldırısına uğradı. Av tüfeğiyle açılan ateş sonucu ağır yaralanan Bohn, içeriye kaçmaya çalıştı. Bu sırada silahlı saldırgan yazlığa girmek için kapının zilini çaldı. Evde televizyon izleyen ve silah sesini duymayan Rudolf Kristoph Bohn'un eşi 69 yaşındaki Ursula Katharina Bohn, kapıyı açtı. Elinde av tüfeği bulunan saldırganı görünce kapıyı hızla kapatıp içeriye kaçtı. Ursula Katharina Bohn, vurulduğundan haberi olmadığı kanlar içindeki eşiyle balkondan içeriye girmeye çalışırken karşılaştı.

Yaz tatili için eşiyle yazlık satın aldıkları Lapseki'ye geldikleri öğrenilen Ursula Katharina Bohn, hemen jandarma ve sağlık ekiplerini arayıp durumu bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Rudolf Kristoph Bohn'un yaşamını yitirdiğini belirledi. Karanlıktan yararlanıp izini kaybettiren silahlı saldırganın yakalanması için jandarma geniş çaplı soruşturma başlattı. Bohn'un cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber