Nevmeder'den memurlara iftar programı

Nevşehir'de geçtiğimiz ay Memurlar arasında birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek amacıyla kurulan ve kısa adı NEVMEDER olan Nevşehir Memurlar Derneği'nin memurlara yönelik düzenlediği iftar programları devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Temmuz 2013 09:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Nevmeder'den memurlara iftar programı

Nevmeder Ramazan ayı dolayısı ile Nevşehir'deki çeşitli kurumlarda görev yapan memurları dernek binasında ağırlayarak iftar programı düzenliyor. İftar yemeğini aynı zamanda bir tanışma toplantısı niteliğinde düşündüklerini söyleyen Nevmeder Başkanı Şener Çatal, bu vesileyle yeni arkadaşlıklara ve dostluklara kapılar açmak istediklerini belirtti. Çatal, Ramazan ayı'nın sevgi, saygı, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma, paylaşma ayı olduğunu, birlik ve beraberlik ruhunun zirveye çıktığı bir kutlu ay olduğunu vurgulayarak: "Ramazan ayının bize öğrettiği yardımlaşma ve dayanışmayı, imkânlarımız ölçüsünde derneğimizde uygulamaya çalışıyoruz. Bu güzel hayır faaliyetlerine destek veren tüm dernek üyelerimize ve davetimize icabet ederek bizleri kırmayıp iftarlarını derneğimizde açan memur arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haftada 2 gün devam eden ve yaklaşık 20'şer kişilik gruplara yönelik olarak düzenlenen iftar programına katılan memurlara ayrıca Nevmeder'in yapmış olduğu ve yapmayı düşündüğü faaliyetlerle ilgili bilgiler de veriliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber