Kar sebebiyle eğitime ara veren İller (Güncelleniyor)

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Şubat 2006 00:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ESKİŞEHİR'DE OKULLAR 1 GÜN SÜREYLE TATİL EDİLDİ

Eskişehir'de, yoğun kar yağışı sebebiyle ilk ve orta dereceli okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

Eskişehir Valiliği'nce yapılan açıklamada, elverişsiz hava şartları nedeniyle merkeze bağlı ilk ve orta dereceli okullarda, 8 Şubat Çarşamba günü geçerli olmak üzere eğitime 1 gün ara verildiği duyuruldu.


BİLECİK VE İLÇELERİNDE OKULLAR 1 GÜN DAHA TATİL EDİLDİ

Bilecik ve ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar yarın da tatil edildi.

Bilecik Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, kar yağışı nedeniyle yarın kent genelinde eğitim ve öğretime ara verildi.


ÇANAKKALE'DE İLK VE ORTA DERECELİ OKULLAR 1 GÜN DAHA TATİL EDİLDİ

Çanakkale ve bazı ilçelerinde okulların yarın da tatil edildiği açıklandı.

Yoğun kar yağışı sebebiyle pazartesi ve salı günü il genelinde tatil olan okullar, İl Hıfzısıhha Kurulu'nun aldığı kararla Ezine, Ayvacık ve Bozcaada ilçeleri dışında çarşamba günü de tatil edildi.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, ildeki yoğun kar yağışı sebebiyle ulaşımda yaşanan aksaklıklar ve yaşanması muhtemel sağlık sorunları nedeniyle Ezine, Ayvacık ve Bozcaada dışında, il merkeziyle diğer ilçelerde faaliyet gösteren bütün resmi ve özel ilköğretim, orta öğretim ve özel öğretim kurumlarının 08 Şubat 2006 Çarşamba günü tatil edildiği açıklandı.


KOCAELİ'DE TAŞIMA MERKEZLİ İLKÖĞRETİM OKULLARI 1 GÜN TATİL EDİLDİ

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde taşıma merkezli ilköğretim okullarının 1 gün süre ile tatil edildiği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Gürsoy tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Hava muhalefeti nedeniyle yarın bir gün süreyle il genelinde Taşıma Merkezli İlköğretim Okulları, Köy ve Belde İlköğretim Okulları, Köy Belde Okul Öncesi Eğitim Kurumları, Özel Eğitim Okul ve Kurumları'nın tamamında eğitim ve öğretime ara verilmiştir" denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber