Boşanma davası açan eşini bıçakladı

Diyarbakır'da 36 yaşındaki Murat T., boşanma davası açan ve koruma altına alınan eşi 30 yaşındaki H.T'yi konuşmak için çağırdığı buluşmada bıçakladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Temmuz 2013 12:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Boşanma davası açan eşini bıçakladı

Diyarbakır'da 36 yaşındaki Murat T., boşanma davası açan ve koruma altına alınan eşi 30 yaşındaki H.T'yi konuşmak için çağırdığı buluşmada bıçakladı. Yaralanan genç kadın çevredekiler tarafından kurtarılarak, hastaneye kaldırıldı.

Diyarbakır'da bir kamu kuruluşunda çalışan H.A., bir süre öncesi eşi Murat T.'ye boşanma davası açtı. İddiaya göre eşinden şiddet gören kadın, mahkemeye başvurarak koruma kararı aldırdı. Ancak, Murat T., telefonla aradığı eşine, "Boşanmayı kabul ediyorum. Seninle konuşmak istiyorum" diyerek buluşmaya ikna etti. Çift, Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde Dicle Nehri kıyısındaki Hevsel Bahçeleri'nde bir araya geldi.

İkili arasındaki konuşmalar kısa süre içinde tartışmaya dönüşünce Murat T., eşini dövmeye başladı. Daha sonra da üzerindeki bıçağı çıkarıp H.T.'yi saldırdı. Eşinin boğazını kesmeye çalıştığı öne çıkarılan Murat T., çevredeki vatandaşların müdahalesi ile etkisiz hale getirildi, durum polise bildirildi.

Olay yerine polisle birlikte giden sağlık ekipleri vücudunun çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbeleriyle hafif yaralanan H.T.'yi ambulansla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Burada tedavi altına alınan ve hakkında daha önce koruma kararı bulunan H.T.'nin durumunun iyi olduğu belirtildi. Gözaltına alınan Munat T.'nin polisteki soruşturması sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber