'Yan baktın' kavgası kanlı bitti : 1 ölü, 2 yaralı

Bağcılar’da iki grup arasında "Neden yan baktın?" tartışması yüzünden çıkan ve silahların kullanıldığı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Temmuz 2013 08:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Yan baktın' kavgası kanlı bitti : 1 ölü, 2 yaralı

Ziyarette Başkan Ergün'e hükümlülerin hazırladığı bir hediye sunan Özdoğan, ziyarete cezaevine yeni atanan Müdür İsmet Çelik ile birlikte geleceklerini ancak son anda Çelik'in bir toplantıya katıldığını ifade ederek, "Sizlere kendilerinin selamını getirdim. En kısa zamanda sizi ziyarete gelecekler. Ayrıca kurumumuza verdiğiniz destekler nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Cezaevi Müdürvekili Hasan Özdoğan Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. Ziyarete cezaevine yeni atanan Müdür İsmet Çelik ile birlikte geleceklerini ancak Çelik'in son anda bir toplantı nedeniyle programını değiştirmek zorunda kaldığını ifade eden Özdoğan, "Sizlere kendilerinin selamını getirdik. Ayrıca tanışmak amacıyla en yakın zamanda sizleri ziyaret edecekler" diye konuştu. Ayrıca Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e kurumlarına verdikleri destekler nedeniyle teşekkür eden Özdoğan, "Cezaevimizin çevresi sizlerin desteğiyle büyük bir değişim yaşadı. Ayrıca yapılan asfaltlamalar sayesinde bozuk yollarımız da tamamlandı. Daha önce tutuklu ve hükümlü arkadaşlarımıza katkılarınız da olmuştu. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyoruz" dedi. Öte yandan Özdoğan konuşmasının sonunda özellikle kış aylarında cezaevinde nöbet tutan askerlerin korunabileceği bir kulübe talebinde bulunurken, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'de imkânlar doğrultusunda gerekli desteği verebileceklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber