Gündoğdu, 5 yıldızlı Rixos Otelde iftar verdi

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Basınımız, biz üretim yaptığımız her süreçte, bunun hakkını kamuoyu ve millet ile bizi buluşturarak vermiştir" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2013 01:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gündoğdu, 5 yıldızlı Rixos Otelde iftar verdi

Rixos Otel'de basın mensuplarına iftar veren Gündoğdu, gündeme ilişkin bazı değerlendirmelerde bulundu.

Memur-Sen olarak insanı ilgilendiren her konuda kendilerini sorumlu gördüklerini belirten Gündoğdu, çözüm sürecinin bir proje olduğunu, kendilerinin bu projenin hazırlayıcısı olmadıklarını ama her aşamasında görev aldıklarını dile getirdi.

Taksim Gezi Parkı ile ilgili olaylarda gençleri tanıdıklarına da değinen Gündoğdu, Gezi Parkı'na ilişkin meselenin, ağaç meselesi olmadığını söyledi.

Memur-Sen'in toplu sözleşme taleplerinin kamuoyuna yansıdığına dikkati çeken Gündoğdu, şunları kaydetti:

"Basınımız, biz üretim yaptığımız her süreçte, bunun hakkını kamuoyu ve millet ile bizi buluşturarak vermiştir. Evet ekmeğimizi, büyütmek için de mücadeleye varız. Ama demokrasi yeşertmek için de demokrasi ağacının kökü, ateş almış yanıyorsa asla dallarında meyve arayışında olmayacağız. Ekmeğin ve özgürlüklerin mücadelesini birlikte götüreceğiz.

Başörtü özgürlüğünü savunduğumuz günlerde, imza kampanyamıza 'Memur-Sen'in bu talebi bizim esaretimizdir' diyen konfederasyondan, 'devlet yasaklıyorsa vardır hikmeti' diyenlere kadar. Çözüm sürecinde bunu ihanet olarak görenlerden, 'biz Kürtlerden çok üye aldık' diyen sözde çözüm sürecine destek veriyormuş gibi yapıp, Taksim'de ağaçlar altında özgürlük aramaya kalkışanlara kadar. Bu, durduğunuz yerin neresi olduğuyla ilgili bir mücadeledir. Memur Sen'in yeri bellidir ve 707 bin üyemizle bu yolculuğa devam edeceğiz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber