Havalar nasıl olacak?

hava sıcaklığı doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 28 Temmuz 2013 09:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Havalar nasıl olacak?

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Bolu ve Çorum dışında Karadeniz geneli ile Erzincan, Sakarya çevreleri ve Sivas'ın kuzey kesimlerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Samsun, Ordu, Rize, Artvin, Giresun, Trabzon'un doğu kesimleri ile bu sabah saatlerinde Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Marmara, Kıyı Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun batısı ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuzeyli yönlerden, Doğu Karadeniz'in doğusunda güneybatıdan kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Samsun, Ordu,Rize, Artvin, Giresun, Trabzon'un doğu kesimleri ile bu sabah saatlerinde Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksama vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber