Posof Kaymakamı Şivgan'dan gece denetimi

Posof Kaymakamı İbrahim Halil Şivgan, gece saatlerinde denetimlerde bulundu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Temmuz 2013 11:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Posof Kaymakamı Şivgan'dan gece denetimi

Posof Kaymakamı İbrahim Halil Şivgan, gece saatlerinde denetimlerde bulundu. İlk baskınını sahur vaktinden az önce Posof Türkgözü sınır kapısına yapan Kaymakam Şivgan, görevlilerin görevlerinin başında olup olmadıklarını kontrol ederek ilgililerden bilgiler aldı.

Eksikliklerin ve ihtiyaçların giderilmesi için her saat görevlilerin yanında olarak vatandaşa daha güzel hizmet verilmesi gerektiğini belirten Kaymakam Şivgan, bundan böyle sadece gündüz mesailerinde değil gece mesailerinde de çalışanların kontrol edileceğini belirtti.

Kafkaslara ve orta Asya ya açılan bu Türkgözü sınır kapısının eksiklerinin en kısa zamanda giderileceğinin müjdesini de veren Kaymakam Şivgan, gümrük sahasının aydınlatma sistemlerinin de en kısa zamanda tamamlanacağını belirtti.

Kaymakam Şivgan Gümrük kapısındaki ardından Posof Devlet Hastanesine de gelerek görevlilerin uyuyup uyumadıklarını kontrol etti. Gece nöbetinde bir doktor, bir hemşire, bir ebe, bir güvenlikçi ve birde hizmetlinin olduğu bilgilerini alarak görevlilerle teker teker görüşerek ihtiyaçlarını sordu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber