Sıcaklık 5 derece düşecek - Haritalı

Sıcaklık Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz'de 3 ila 5 derece düşecek.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Ağustos 2013 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sıcaklık 5 derece düşecek - Haritalı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde görülecek olan yağışların, sabah saatlerinde İstanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Düzce ile öğle saatlerinde Zonguldak, Düzce ve Sakarya'nın kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekeleniyor.

*İstanbul'da sağanak yağış etkili oldu

HAVA SICAKLIĞI :Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz'de 3 ila 5 derece azalacağı, diğer bölgelerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey, Akdeniz kıyı kesiminde güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege ve yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların, sabah saatlerinde İstanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Düzce ile öğle saatlerinde Zonguldak, Düzce ve Sakarya'nın kıyı kesimlerinde kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (Yerel dolu yağışı, ani sel, yıldırım, kısa süreli fırtına vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber