1 Ağustos 2013'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2013 09:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı, Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek.

2- Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplanıyor

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şura üyeleriyle Anıtkabir'i ziyaret edecek.

- YAŞ Toplantısı'na başkanlık edecek Erdoğan, Başbakanlık Resmi Konut'ta YAŞ üyelerine iftar verecek.

3- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, afet eğitim merkezinde incelemelerde bulunacak, valiliğin düzenlediği iftar programına katılacak.

4- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, konteyner kentte kalan Suriyeli sığınmacılarla iftarda bir araya gelecek.

5- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başkanlığında, kamu görevlilerinin 2014-2015 yıllarına ilişkin mali ve sosyal haklarını belirlemek üzere yürütülecek toplu sözleşme görüşmelerinin ilk toplantısı yapılacak. Bakan Çelik daha sonra, Şanlıurfa'da iftara ve GAP Arena Stadyumu'ndaki sezon açılışında bulunacak.

6- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, orman yangınlarıyla ilgili basın toplantısının ardından, helikopterle orman sahalarında ve yanan alanlarda incelemede bulunacak, Gümüşpala yangın müdahale ekibi ile iftar yapacak.

7- Mısır'da, darbe karşıtı ve destekçisi geniş katılımlı gösterilerle Bakanlar Kurulunun, İçişleri Bakanı Muhammed İbrahim'i, "Rabiatul Adeviyye ve Nahda'daki gösterilerde ülke güvenliğini tehdit eden tehlikeleri" sona erdirmekle görevlendirme kararına ilişkin gelişmeler izleniyor.

8- UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor ve Bursaspor, 3. ön eleme turu ilk maçlarına çıkıyor.

- Trabzonspor Belarus'un Dinamo Minsk, Bursaspor da Sırbistan'ın Vojvodina takımlarıyla deplasmanda karşılaşacak. (Brest/TSİ: 19.00/Novi Sad/TSİ: 21.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber