Ortaklar'da Ramazan bereketi

Hayırseverlerin desteğiyle kaynayan kazanlar Ortaklar'da iftar sofralarını Ramazan bereketiyle renklendirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2013 10:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ortaklar'da Ramazan bereketi

Hayırseverlerin desteğiyle kaynayan kazanlar Ortaklar'da iftar sofralarını Ramazan bereketiyle renklendirdi. Her akşam Belediye ekiplerinin dağıttığı sıcak yemekler damakları şenlendiriyor, yürekleri ısıtıyor.

Ortaklar Belediyesi sosyal yardım çalışmalarına Ramazan'da da devam ediyor. Yardımlaşma ve dayanışmanın doruğa ulaştığı mübarek Ramazan ayında; Naipli, Cumhuriyet ve Pazarkuran mahallelerindeki yaklaşık bin vatandaşa iftar yemeği dağıtımı sürüyor.

"Veren el ile alan eli buluşturuyor; destek veren hayırseverlerimize teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuşan Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın, 7'den 70'e herkesi buluşturan, güzelliklerin paylaşıldığı, birlik-beraberlik duygularının pekiştiği, kardeşlik ve dayanışmanın arttığı bu kutsal ayda hemşerileriyle birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu kaydetti.

"Ramazan ayının önemi Müslümanlar arasındaki sevgiyi, kardeşliği, beraberliği daha da artırmasıdır, Allah'a biraz daha yakınlaşmaktır. Türk-İslam dünyasına; barış, sevgi, kardeşlik içinde nice Ramazan ayları diliyorum" diyen Başkan Akın, Bereket ayı olan Ramazan Ayının sonunda idrak edeceğimiz Ramazan Bayramına sağlık, mutluluk ve huzurla hep birlikte ulaşmayı Cenab-ı Allah'tan niyaz etti.

Vatandaşlar ise verilen bu hizmetlerden memnun olduklarını ifade ederek hayırseverlere ve Belediye'ye teşekkür ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber