10 yaşındaki İlkokul öğrencisi derede boğuldu

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde, arkadaşlarına yüzme öğretmek için önceki gün dereye giren 10 yaşındaki Gündoğan Çam, boğuldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Ağustos 2013 14:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
10 yaşındaki İlkokul öğrencisi derede boğuldu

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde, arkadaşlarına yüzme öğretmek için önceki gün dereye giren 10 yaşındaki Gündoğan Çam, boğuldu. Arkadaşları, korktukları için Gündoğan'ın boğulduğunu kimseye söylemedi. Bir gün sonra pastaneye giden iki çocuk, 'Arkadaşınız nerede?' diye soran pastane sahibine 'Boğuldu' yanıtını verince olay ortaya çıktı.

Mustafakemalpaşa'daki Kirmasti Deresi'ne yüzmeye giden ilkokul öğrencisi üç arkadaştan Gündoğan Çam, arkadaşlarına yüzme öğretmek için dereye atladı. Suya atlamasıyla birlikte çırpınmaya başlayan Çam, arkadaşlarının gözleri önünde derede kayboldu. Arkadaşları Gündoğan Çam'ı Sudan çıkmasını bir süre bekledikten sonra dere kenarından ayrılarak evlerine gitti. Korktukları için de olayı kimseye söylemedi.

Gündoğan Çam'ın akşam eve gelmemesi üzerine telaşlanan ailesi polise başvurarak çocuklarının kayıp olduğunu bildirdi.

PASTANE SAHİBİ ORTAYA ÇIKARDI

İki çocuk bir gün sonra, Gündoğan'la her sabah börek yemek için gittikleri pastaneye gitti. Pastane sahibi Selahattin Tunçalp, her sabah üç kişi gelen çocukların birini göremeyince onlara "Diğer arkadaşınız nerede?" diye sordu. İki çocuk, "O dün derede boğuldu" deyince olay ortaya çıktı.

Çocuklardan olayı detaylarıyla öğrenen Selahattin Tunçalp, polise haber verdi. Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin dere kenarında yaptıkları incelemede Gündoğan Çam'ın elbiselerini dere kenarında buldu.

Yalova'dan çağrılan deniz polisi dalgıç ekibinin yaptığı aramalar sonucu Gündoğan Çam'ın cesedine 6 metre derinlikte ulaştı. Gündoğan Çam'ın cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber