TSK: Damcı'nın emeklilik isteği kabul edildi

Genelkurmay Başkanlığından, Hava Kuvvetleri Kurmay Başkanı Korgeneral Nezih Damcı'nın kendi isteğiyle emeklilik talebinde bulunduğu ve bu isteğinin onaylandığı belirtilerek, Korgeneral Damcı'nın emeklilik talebinin basında yer alan olaylarla ilgisinin bulunmadığı bildirildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2013 15:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
TSK: Damcı'nın emeklilik isteği kabul edildi
*YAŞ öncesi kritik istifa Genelkurmay'da

Genelkurmay Başkanlığı, Hava Kuvvetleri Kurmay Başkanı Korgeneral Nezih Damcı'nın kendi isteğiyle emeklilik talebinde bulunduğunu ve bu isteğinin onaylandığını belirterek, Korgeneral Damcı'nın emeklilik talebinin, basında yer alan olaylarla ilgisinin olmadığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, bazı basın yayın organlarında "Hava Kuvvetleri Komutanlığı mensubu üç generalin görevlerinden istifa ettiklerine ve istifalarının Uludere olayı ve sürmekte olan bazı davalardan kaynaklandığına" ilişkin iddiaların yer aldığı vurgulandı.

Açıklamada, "Hava Kuvvetleri Kurmay Başkanı Korgeneral Nezih Damcı kendi isteğiyle emeklilik talebinde bulunmuş, emeklilik isteği onaylanmıştır. Korgeneral Damcı'nın emeklilik talebinin basında yer alan olaylar ile ilgisi bulunmamaktadır. Bir korgeneral dışında, Hava Kuvvetleri Komutanlığından emeklilik isteğinde bulunan başka general bulunmamaktadır" ifadelerine yer verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber