Orman muhafaza memurundan haber alınamıyor

Seyitgazi ilçesine bağlı Kırka beldesinde görev yaptığı sırada ortadan kaybolan memur için Jandarma Sualtı Timi bölgedeki göletlerde arama yapıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2013 16:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Orman muhafaza memurundan haber alınamıyor

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğünde orman muhafaza memuru olarak görev yapan Birol Arslan'dan 12 Haziran'dan beri haber alınamıyor.

Alınan bilgiye göre, Seyitgazi ilçesine bağlı Kırka beldesinde görev yapan Birol Arslan'ın (46) 12 Haziran'da evine gelmeyince ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Bu tarihten itibaren bölgedeki ormanlık ve dağlık alanlarda arama yapan jandarma ekipleri, Arslan'ı bulamadı.

Daha sonra Arslan'ın ailesi, bölgedeki Fethiye ve Büyükyayla baraj göletinde de arama yapılmasını talep etti. Bunun üzerine, Ankara'da konuşlu Jandarma Özel Asayiş Komutanlığına (JÖAK) bağlı 14 kişilik Jandarma Sualtı Timi bölgeye gönderildi.

Arama çalışmalarını takip eden Arslan'ın ağabeyi Osman Arslan, kardeşinin evli ve 2 çocuk babası olduğunu belirterek, "Kardeşim en son iş ile ilgili sıkıntılarının olduğunu söylemişti. 12 Haziran'dan beri de kayıp. Kendisinden haber alamıyoruz. Bİr an önce bulunmasını istiyoruz" dedi.

Jandarma Sualtı Timi'nin Fethiye ve Büyükyayla göletlerindeki arama çalışmaları devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber