Validen milli sporculara ziyaret

ERZURUM Valisi Ahmet Altıparmak Palandöken'de kampa giren milli sporcuları ziyaret etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Ağustos 2013 17:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Validen milli sporculara ziyaret

Vali Altıparmak, Mersin'deki Akdeniz Oyunlarında kadınlar 10 bin metrede koşarken ayak bileğinden sakatlanmasına rağmen yarışı bırakmayarak gümüş madalya kazanan milli atlet Elvan Abeylegesse'nin 2 yaşındaki kızı Arsema'nın elini öptü.

Palandöken Kayak Merkezinde Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'ne ait sosyal tesislerde kampa giren milli sporcuları beraberinde Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar ile birlikte ziyaret eden Vali Ahmet Altıparmak millilerle sohbet etti. Dünya şampiyonluğuna hazırlanan atletizm milli takım sporcusu Elvan Abeylegesse, Olimpiyat 3'ncüsü Golbol Milli takımı, Boks Genç Milli takımı, Karate Milli takımı ve Azerbaycan Atletizm Milli takım sporcuları ile sohbet etti. Vali Ahmet Altıparmak birara yanına gelen ve Palandöken'in maskotu olan Elvan Abeylegesse'nin 2 yaşındaki kızı Arsema'nın elini öptü.

Palandöken'de kampa giren milli sporcular Vali Altıparmak'ın bu ziyaretin kendilerinde bir doping etkisi yarattığını söyledi. Erzurum'da sunulan imkanların iyiliği ve kamp çalışmalarının güzelliğinden bahseden milli sporcular, düzenlecek yarışlarda hedeflerinin mutlak şampiyonluk olduğunu kaydettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber