Kuran kursu öğrencilerine hayırseverler bisiklet hediye etti

Antalya'nın Manavgat İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Yaz Kur'an Kursları'na yoğun katılım olduğu belirtilirken, Şelale Cami'ndeki kursa katılan öğrenciler düzenlenen iftar programında bir araya geldi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2013 14:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kuran kursu öğrencilerine hayırseverler bisiklet hediye etti

Antalya'nın Manavgat İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Yaz Kur'an Kursları'na yoğun katılım olduğu belirtilirken, Şelale Cami'ndeki kursa katılan öğrenciler düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Şelale Cami'nde düzenlenen Yaz Kur'an Kursu'na devam eden öğrencilere yönelik iftar programı kapsamında, Kur'an-ı Kerim'e geçen ve başarılı olan 12 öğrenciye hayırseverler tarafından bisiklet hediye edildi.

İlçe Müftüsü Hasan Hayri Yaşar çocukların ve gençlerin Kur'an-ı Kerim ve cami ile buluşmalarının büyük önem taşıdığını belirterek, "Bir anne babanın çocuğuna bırakabileceği en güzel hediye hiç şüphe yoktur ki güzel ahlak ve terbiyedir. Çocuklar ve gençler için böyle programlar yapılması da önemlidir. Başarılı çalışmalarından dolayı Şelale Cami İmam-Hatibi Zekeriya Çerçi'ye teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber