Tüfeği temizlerken yanlışlıkla annesini vurdu

Doğubayazıt'ın Demirtepe köyünde çobanlık yapan 17 yaşındaki Mervan Taylular bu sabah (3 Ağustos) 06.00'da otlattığı koyunları alarak eve geldi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Ağustos 2013 08:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tüfeği temizlerken yanlışlıkla annesini vurdu

Doğubayazıt'ın Demirtepe köyünde çobanlık yapan 17 yaşındaki Mervan Taylular bu sabah (3 Ağustos) 06.00'da otlattığı koyunları alarak eve geldi. Mervan Taylular yırtıcı hayvanlardan korunmak için yanına aldığı babasının tüfeğini evde temlzlemeye başladı. Bu sırada iddiaya göre Mervan'ın temizledi tüfek ateş aldı ve annesi Susan Taylular'a kurşun isabet etti. 5 çocuk annesi Susan Taylular evde hayatını kaybetti.

Annesinin gözleri önünde yanlışlıkla vurulduğunu anlatan 9 yaşındaki Berivan Taylular "Ağabeyim tüfeği temizleyip yerine koyacaktı. Annem o sırada 'Oğlum dikkatli ol şeytan doldurur' dedi. Abim ise 'Yok anne tüfek boş' diye karşılık verdi. O sırada tüfek ateş aldı ve annem göğsünden vuruldu" diye konuştu.

Demirtepe Köy Muhtarı Orhan Polat ise öSusan'ın kocası Mahmut, bir iş için Iğdır'a gitmişti. Eşinin ölüm haberini duyunca hemen geldi. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Mevran Taylular ise gözaltına alındı

function GetWidth() { var x = 0; if (self.innerHeight) { x = self.innerWidth; } else if (document.documentElement && document.documentElement.clientHeight) { x = document.documentElement.clientWidth; } else if (document.body) { x = document.body.clientWidth; } return x; } var frm = ""; var w = GetWidth(); var frame_wdth = w - 990; if (w > 1150) { document.write("

" + frm.replace("#wdt#", frame_wdth) + "
"); }

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber