Ayasofya Camii'ne Kadir Gecesinde yoğun katılım
Ayasofya Müzesi’nin camiye dönüştürülmesinin ardından ilk Kadir Gecesi programı yoğun katılımla gerçekleştirildi

Ayasofya Müzesi'nin camiye dönüştürülmesinin ardından ilk Kadir Gecesi programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Ayasofya Camii'ndeki Kadir Gecesi programında ilahiler söylendi Kur'an-ı Kerim okundu ve vaaz edildi. Trabzon halkının akın ettiği Ayasofya Camii'nde Kadir Gecesi huşu içinde idrak edildi. Cami, Kadir Gecesi vesilesiyle sabaha kadar ibadete açık tutuldu.
Bin aydan daha hayırlı bu mübarek geceyi Ayasofya Camii'nde geçirmeyi tercih eden Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, halkın gösterdiği teveccühün anlamlı olduğunu ifade etti.
Cemaatin camiye sığmayarak cami bahçesinde çimenlerin üzerinde kıldığı teravih namazının ardından Cami imamı dünyanın dört bir tarafında zulüm gören müslümanlar için dualar etti.
Namazın ardından Başkan Gümrükçüoğlu, cemaatle tokalaşarak vatandaşların gecesini tebrik etti.