Suşehri'nin gökyüzünde artık bir gözü var

Sivas’ın Suşehri ilçesinde Mavi Umutlar Özel Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yetişen Vural’ın Amerika’dan getirdiği Quadotcopter markalı 4 pervaneli otomatik pilot sistemli ve yüksek kaliteli fotoğraf ve video çekim donanımlı helikopteri Suşehri’nin gökyüzünde artık gözü oldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ağustos 2013 16:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Suşehri'nin gökyüzünde artık bir gözü var

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Mavi Umutlar Özel Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yetişen Vural'ın Amerika'dan getirdiği Quadotcopter markalı 4 pervaneli otomatik pilot sistemli ve yüksek kaliteli fotoğraf ve video çekim donanımlı helikopteri Suşehri'nin gökyüzünde artık gözü oldu.

Göklerin gözü ismini verdiği helikopteriyle Suşehri'nde panoramik resim ve video çekimi yapan Yetişen Vural, “Teknolojik aletlere büyük ilgim olduğu için Kelkit vadisinde de eksikliğini düşündüğüm Quadotcopter marka 4 pervaneli her türlü teknik donanıma sahip helikopteri Amerika'dan getirterek fotoğraf ve video çekimlerine başladım. İlk başlarda büyük acemilik çektiğim helikopterimi toplamda 5 bin TL'ye mal ettim. Otomatik pilot sistemli helikopterime yakın bir zamanda da özel gözlük donanımı getirerek sanki helikopterin içerisindeymiş gibi karadan gözlük yardımıyla yaklaşık yerden bin 200 metreden istediğim şekilde her türlü resim ve video çekimi yapabileceğim. Kelkit vadisinde de büyük eksikliği olduğunu düşündüğüm bu sistem sayesinde Belediyelere ve bir çok özel sektöre hizmet verebileceğim Suşehri'nin artık gökyüzünde bir gözünün olmasını sağladık bu çalışma ile bir çok projeye de yardımcı olmuş olacağım.”dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber