Hafızlar ödüllendirildi

Konya’nın Beyşehir İlçesi’nde, Ramazan Ayının son 10 gününe girilmesi ile birlikte gece namazı olarak bilinen teheccüd namazını hatimle kıldıran hafızlar ödüllendirildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ağustos 2013 14:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hafızlar ödüllendirildi

Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde, Ramazan Ayının son 10 gününe girilmesi ile birlikte gece namazı olarak bilinen teheccüd namazını hatimle kıldıran hafızlar ödüllendirildi.

Tarihi Eşrefoğlu Camisinde Ramazan Ayının ruhuna uygun manevi bir hava esmesine neden olan hatimle teheccüd namazı uygulaması sona erdi.

Beyşehir İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğan, hafızların birer cüz okumasıyla 12 rekat olarak kıldırılan hatimle teheccüd namazının tarihi mekanda çok büyük bir coşku ve heyecanın yaşanmasına vesile olduğunu söyledi. Erdoğan, Ramazan Ayının son on gününde teheccüd namazı kılmakla, bu günleri Kadir Gecesiymiş gibi gördüklerini belirterek, “Hakikaten çok zevk alıcı bir şeydi. Kuran'dan 60 sayfayı burada tek noktasında bile yanılmaksızın, tek harfinde bile hata etmeksizin bu kadar insanın önünde bu kıraati yapan hocalarımız gözümüzde o kadar çok büyüdü ki” diye konuştu.

Tarihi camide yapılan konuşmaların ardından hafızlara İlçe Müftülüğü tarafından plaket sunuldu, çeşitli hediyeler verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber