Maliyeci olduğunu söyledi, sigaraları çaldı

İzmir'de, kendisini maliye görevlisi olarak tanıtan bir kişi, girdiği büfede raftaki sigara paketlerini el çabukluğuyla çantasına koyup uzaklaştı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Ağustos 2013 12:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Maliyeci olduğunu söyledi, sigaraları çaldı

İzmir'de, kendisini maliye görevlisi olarak tanıtan bir kişi, girdiği büfede, işyeri sahibinin dalgınlığından faydalanıp raftaki sigara paketlerini el çabukluğuyla çantasına koyup uzaklaştı. Hırsızlığı güvenlik kameralarını izleyince anlayan büfe sahibi, polise şikayetçi oldu.

ÇANTASINA KOYUP KAÇTI

Olay, geçen 2 Ağustos'ta, 1775 Sokak 139/B numaradaki Altay Can'a ait büfede meydana geldi. Büfeye, elindeki çantayla giren 50- 55 yaşlarındaki kişi, işyeri sahibi Altay Can'a, kendisini maliye görevlisi olarak tanıtıp kartını gösterdi. Can'ın diğer müşterileriyle ilgilendiği sırada, vergi lehvası ile yazar kasa fişlerini kontrol etmeye başladı. Can'ın arkasını döndüğü sırada raftaki 30 paket sigarayı çantasına el çabukluğuyla koyan kişi, daha sonra işinin bittiğini söyleyerek hızla uzaklaştı.

Bir süre sonra durumdan şüphelenen Can, güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüleri izleyince şaşkına döndü. Maliye görevlisi gibi davranan kişinin, raftaki sigara paketlerini çaldığını gören Can, karakola giderek şikayetçi oldu.

'ÜÇ GÜNLÜK ÇALIŞMAMI ÇALDI"

Soğukkanlı hırsızın bir an önce yakalanmasını isteyen Can yaşananları şöyle anlattı: "Çok profosyoneldi. Kimliğini de gösterdi. Ancak sahte mi, değil mi anlamam çok zordu. Ben diğer müşterilerle ilgilenirken sigara paketlerini çantasına doldurmuş. Hırsızlık yaptığını daha sonra anladım ama iş işten geçmişti. Ben mangal başında akşama kadar ter döküyorum. O kolay yoldan para kazanma derdinde. Üç günlük çalışmamı bu şekilde çaldı. Polis, bir an önce yakalayıp adalet önüne çıkarsın."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber