Valisi'nin çektiği fotoğraflar internet sitesinde...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Şubat 2006 14:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, "Hakkari Mavisi" adı altında çektiği fotoğrafları, valiliğin internet sitesinden yayınlamaya başladı.

Nasuhbeyoğlu, 40 yıldır amatör fotoğrafçılıkla ilgilendiğini, şimdiye kadar yaklaşık 10 bin fotoğraf çektiğini belirterek, Hakkari'nin doğa fotoğrafçıları için uygun bir yer olduğunu söyledi.

Vali Nasuhbeyoğlu, Hakkari'de kış aylarında kar yağışıyla birlikte mavi rengin değişik tonlarının ortaya çıktığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Gökyüzünün mavisi ile kar beyazı birleştiği zaman bir kontrast oluşuyor. Oluşan bu renkleri Hakkari dışında bir yerde bulmak mümkün değil. Her yerde güneş farklı doğar, özellikle Hakkari'nin dağlık coğrafyasında akşam saatlerinde havada büyük bir renk cümbüşü oluşmaktadır." Hakkari'de mavinin değişik tonlarını objektifiyle kalıcılaştıran Nasuhbeoylu, "Hakkari Mavisi" adı altında çektiği fotoğrafları valiliğin, www. hakkari.gov.tr internet sitesinde yayınladığını, ajanslara pazarlamayı planladığı bu fotoğraflardan elde ettiği geliri, kimsesiz ve yardıma muhtaç çocuklar yararına kullanacağını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber