112 ekiplerinin bayram mesaisi yoğun geçiyor

Türkiye'nin dört bir yanında yaralıları, hastaları iyileştirmek için yoğun çaba sarf eden 112 sağlık ekiplerinin bayram mesaisi yoğun geçiyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ağustos 2013 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
112 ekiplerinin bayram mesaisi yoğun geçiyor

Adıyaman 112 Komuta Kontrol Merkezine bağlı 112 istasyonları, Ramazan Bayramı dolayısıyla yakınlarını ziyarete gidenlerin yolda geçirmiş oldukları trafik kazasında yaralanan vatandaşlara müdahale edip hayatlarını kurtarmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Bayram mesaisinin yoğun geçtiğini aynı zaman da bayram tatiline çıkan vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini ifade eden Adıyaman 112 Komuta Kontrol Merkezinde Görevli Doktor Yavuz Özbey, "112 çalışmalarımız bu bayramda çok yoğun. Ramazan Bayramının gelmesiyle trafik kazalarında oldukça yükselme geçekleşti. Ölen vatandaşlarımız var, yaralanan vatandaşlarımız var. Öncelikle bütün vatandaşlarımızı dikkatli araç kullanma konusunda uyarıyoruz" dedi.

Daha sonra konuşan Paramedik Okan Akatay ise, "112 çalışanları olarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz, bayram yada özel günler fark etmeksizin. Bayramın gelmesi ile beraber ağırlıkta olmak üzere trafik kazaları giderek artış göstermekte. Ve buda memleketimiz için ülkemiz için insanlarımız için olumsuz bir tablo çizmekte. Bu konuda vatandaşlarımızın bayram gezmelerinde, bayram tatillerinde yapılan trafik uyarılarına uymaları, gidecekleri yere sağ salim gitmelerini temenni ederiz. Umarız ki, kazasız belasız, bir bayram olur" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber