50 TL için yaşlı adama darp

Bursa’da, alkollü iki kişi tarafından kaçırılarak darp edilen ve 50 lirası alındıktan sonra yol kenarına bırakılan 70 yaşındaki kişi, yürüyemez hale geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2013 09:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
50 TL için yaşlı adama darp

Bursa'da, alkollü iki kişi tarafından kaçırılarak darp edilen ve 50 lirası alındıktan sonra yol kenarına bırakılan 70 yaşındaki kişi, yürüyemez hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Büyükorhan ilçesine 2 kilometre uzaklıktaki bir meyhaneye dün sabah saatlerinde Armutçuk Mahallesi'nden gelen iki kişi, tekrar meyhaneye dönerken ilçeye yaya olarak giden ve bir kolu olmayan engelli Kamil Taş'ı (70) gördü. 200 metre gittikten sonra bir çiftliğin önünde Kamil Taş'ı araca zorla koyan şahıslar, yaşlı adamı darp etti. Darp sonucu yaralanan yaşlı adamı, bayıldıktan sonra yol kenarına bırakan şahıslar kayıplara karıştı. Bir vatandaşın fark ettiği Taş, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Gözünde morluklar olan ve dikiş atılan yaşlı adam, gasp sonucu yürüyemez hale geldi. Yaşlı adamın ifadesini alan polis ekipleri, Kamil Taş'ı darp edip kayıplara karışan iki kişiyi her yerde arıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber