Galip Erenoğlu Caddesi genişliyor

Yoğun yapılaşmanın olduğu Yeşilyurt Mahallesi ve Fatih Mahallesi’ne sınır olan 6 metre genişliğindeki Galip Erenoğlu Caddesi İmar Planlarına göre yaklaşık 20 metre genişliğe çıkarılıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2013 15:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Galip Erenoğlu Caddesi genişliyor

Yoğun yapılaşmanın olduğu Yeşilyurt Mahallesi ve Fatih Mahallesi'ne sınır olan 6 metre genişliğindeki Galip Erenoğlu Caddesi İmar Planlarına göre yaklaşık 20 metre genişliğe çıkarılıyor.

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşık bin 114 metre uzunluğundaki Yeşilyurt Mahallesi ve Fatih Mahallesi'ne sınır olan Galip Erenoğlu Caddesi'nde yol genişletme çalışması başlattı. Yoğun bir yapılaşmanın olduğu bölgede yol genişliği 6 metreden 20 metre genişliğe çıkarılacak.

Başiskele'nin hızlı gelişimine dikkat çekerek, artan nüfusun ve buna bağlı olarak artacak yaya ve araç trafiği yükünü azaltmak için şimdiden önlemlerin alındığını belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz İmar Planlarına uygun olarak yol genişletme ve çevre düzenleme çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Galip Erenoğlu Caddesi'nde çalışma yapan işçileri ziyaret eden Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Caddede yapılacak genişletme çalışmaları sonrası aydınlatma direkleri monte edilerek yaya kaldırımları yapılacak ve cadde asfaltlanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber