İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

AÖF kayıtları başlıyor

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Fakültesi (AÖF) İktisat ve İşletme Fakülteleri'nin 2013-2014 öğretim yılı kayıtlarının 2 Eylül'de başlayacağı bildirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2013 18:45, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
AÖF kayıtları başlıyor

Anadolu Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, 'Jandarma Meslek Eğitimi Önlisans programına kayıt hakkı olanların', 'Anadolu Üniversitesi Yurtdışı Öğrenci Giriş Sınavı ile kayıt hakkı kazananların' ve 'Af kapsamında başvurup başvurusu kabul edilen adayların' internet başvuru ve kayıt işlemlerinin 'İnternet başvuru' ve 'AÖF bürolarına kayıt' olmak üzere iki aşamada gerçekleşeceği belirtildi.

Kayıtların 2-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşeceği ifade edilen açıklamada, "Adayların kayıtlarını tamamlamaları için internet başvurusunun ardından 'İnternet Başvuru Belgesi' ile birlikte Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri 2013-2014 öğretim yılı ÖSYS yeni kayıt, Jandarma Meslek Eğitimi kılavuzunda açıklanan diğer kayıt belgelerini de hazırlayarak Vakıfbank'a ödeme yaptıktan sonra illerdeki AÖF bürolarına bizzat başvurarak kayıt yaptırmaları gerekiyor. Kayıtlar 2-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu tarihler arasında kayıt yaptıramayanlar ise mazeret beyan ederek 16-17 Eylül tarihlerinde kayıt yaptırabilecekler. Adaylar 'İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu', 'Öğrenci Kılavuzu' ile dönemlik kredili sistem hakkında bilgilerin yer aldığı 'Dönemlik-Kredili Sistem Ölçme ve Değerlendirme Kılavuzu'na http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden ya da http://kayit.anadolu.edu.tr internet başvuru sitesinden ulaşabilirler. Öğrencilik işlemleri ile ilgili sorular için ise 444 10 26 numaralı telefondan Açıköğretim Etkileşim Merkezi'ni arayabilir ya da http://www.anadolu.edu.tr adresindeki 'Açıköğretim' linkinden büro hizmetleri ve AÖF bürolarının adreslerine ulaşabilirler" denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber