Eşini taciz eden komşu genci öldürdü

ADANA'nın merkez Yüreğir İlçesi'nde 29 yaşındaki S.Ç., eşine tacizde bulunduğunu iddia ettiği komşusunun oğlu 22 yaşındaki Aziz Aka'yı bıçaklayarak öldürdü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Ağustos 2013 12:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eşini taciz eden komşu genci öldürdü

İlçeye bağlı Solaklı Beldesi'nde 11 Ağustos'ta meydana gelen olayda, bir süre önce askerden terhis olup evine dönen Aziz Aka, iddiaya göre komşusu S.Ç.'nin eşi 24 yaşındaki M.Ç.'ye sözlü olarak cinsel tacizde bulundu. Aziz Aka'nın askere gitmeden önce de kendisini taciz ettiğini belirten genç kadın, durumu eşine anlattı. S.Ç. de, komşusu Aziz Aka'yı uyarmak için evinden dışarı çağırdı. İddiaya göre çıkan tartışma sırasında S.Ç., Aka'yı bıçakla yaraladı. Aka, götürüldüğü Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı.

Jandarma tarafından yakalanan S.Ç., "Eşim, Aziz'in askere gitmeden önce kendisini sözlü olarak taciz ettiğini, askerden gelince de tacizlerini sürdürdüğünü anlattı. Ben de konuşmak için çağırdığımda bana saldırdı, kendimi korumak için bıçakladım" dedi. Şüpheli S.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber