Eskişehir'deki cinayetin zanlıları Bursa'da yakalandı

Eskişehir’de alacak verecek meselesinden çıktığı öğrenilen ve bir işçinin hayatını kaybettiği, bir işçinin de yaralandığı silahlı kavganın şüphelileri oldukları iddia edilen 3 kişi Bursa’da yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2013 21:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eskişehir'deki cinayetin zanlıları Bursa'da yakalandı

Eskişehir'de alacak verecek meselesinden çıktığı öğrenilen ve bir işçinin hayatını kaybettiği, bir işçinin de yaralandığı silahlı kavganın şüphelileri oldukları iddia edilen 3 kişi Bursa'da yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Huzur Mahallesi'ndeki bir inşaatın şantiyesinde gelen şahıslar ile inşaat işçileri Hayrettin T. (33) ve Mehmet T. (22) arasında alacak verecek meselesinden tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iki işçinin üzerlerine silahla ateş açan zanlılar, olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Açılan ateş sonrasında ağır yaralanan işçilerden Mehmet T., kaldırıldığı devlet hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayla alakalı soruşturmayı yürüten polis ekipleri, işçileri silahla vurdukları iddia edilen 3 kişiyi Bursa girişinde yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'na götürülen şüphelilerin, Eskişehir'den gelecek ekiplere teslim edileceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber