Ayvalık Emniyet Müdürlüğü'nde nöbet değişimi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürü Rafet Kantar Balıkesir Toplum Destekli Polis İl Müdürlüğüne atanırken, yerine de Ayvalık İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Aytekin Kantık atandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2013 14:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ayvalık Emniyet Müdürlüğü'nde nöbet değişimi

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürü Rafet Kantar Balıkesir Toplum Destekli Polis İl Müdürlüğüne atanırken, yerine de Ayvalık İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Aytekin Kantık atandı.

Ayvalıkta başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerinde toplayan Rafet Kantar ile yardımcısı Aytekin Kantık'ın uyumlu işbirliği sayesinde ilçede suç oranlarının gözle görülür şekilde azalmanın olduğu bildirilirken, uyumlu ikilinin tayin nedeniyle ayrılacak olmaları ise vatandaşlar tarafından üzüntüyle karşılandı. Kızının eğitim hayatını Balıkesir'de sürdürecek olması nedeniyle Balıkesir'e tayin olmak istediği öğrenilen Müdür Kantar'ın ikinci kez görev yaptığı Ayvalık'tan ayrılacak olması nedeniyle üzüntülü olması ise dikkatlerden kaçmadı.

Ayvalık'ın başarılı Emniyet Müdürü Rafet Kantar'ın yerine ise yardımcısı Aytekin Kantık getirildi. Kantık'ın daha önce Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanmasının ardından, ikinci bir emirle Ayvalık'ta kalıp, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirilmesi ise vatandaşlar ve polis camiası tarafından sevinçle karşılandı.

Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü Rafet Kantar'ın Balıkesir'e tayin olmasının ardından yerine yardımcısı Aytekin KAntık'ın getirilmesiyle boşalan İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine ise; Ayvalık Merkez İlçe Polis Merkezi Amiri Gürol Dikyol getirilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber