İzmir'de şüpheli ölümler...

İzmir'de dört arkadaşıyla birlikte eğlenip, uyuşturucu hap ve alkol aldığı ileri sürülen üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Barışcan Akhan hayatını kaybetti. Akhan İzmir'de bir hafta içinde uyuşturucu nedeniye öldüğü ileri sürülen üçüncü kişi

Kaynak : Radikal
Haber Giriş : 18 Ağustos 2013 13:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İzmir'de şüpheli ölümler...

Olay, saat 06.00 sıralarında Üçkuyular 49 sokak 4 numaradaki evde meydana geldi. Ailesi tatilde olan, İzmir Ekonomi Üniversitesi Lojistik Bölümü birinci sınıf öğrencisi Barışcan Akhan, eğlenmek için arkadaşlarını eve çağırdı. İddiaya göre, bir süre evde eğlenen 5 kişi, iddiaya göre alkolle birlikte uyuşturucu hap ve esrar da kullandı. Eğlencenin ilerleyen dakikalarında Akhan, fenalaşarak yere yığıldı.

Panikleyen arkadaşları, durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı incelemede Barışcan Akhan'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Akhan'ın cesedi nöbetçi savının incelemesinin ardından kesin ölüm nedenin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu 'na gönderildi.

ARKADAŞLARI EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Barışcan Akhan'ın yanında bulunan arkadaşları B.G. (18), B.G. (18), B.T. (18) ve A.C.O. (18) ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Akhan'ın arkadaşları, polise verdikleri ilk ifadelerinde, eğlenmek için eve gittikleri sırada üniversiteli genci kapı önünde yatar vaziyete bulduklarını ileri sürdü. Ekiplerin ayrıca evdeki aramalarında, boş alkol şişeleri ve esrar içmekte kullanılan bir aparat bulunduğu belirtildi. Barışcan Akhan'ın arkadaşlarının uyuşturucu kullanıp kullanmadığı yapılacak inceleme sonucunda belli olacak.

UYUŞTURUCU ÖLÜMLERİ Mİ?

Barışcan Akhan'ın ölümü geçen hafta yaşanan benzer iki ölüm olayını gündeme getirdi. Geçen çarşamba günü parkta rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan bir çocuk babası ve işsiz 19 yaşındaki Berk Gencer, bir gün sonra da 23 yaşındaki İsa Ahmet Kaya hayatını kaybetti. Her iki kişinin de uyuşturucu nedeniyle öldükleri üzerinde durulurken, soruşturmaları sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber