Cinayet zanlısı tutuklandı

Gebze'de, araç alım satımı nedeniyle husumetleri bulunan iki gurup arasında çıkan kavga, olayla ilgisiz bir kişinin ölümü, iki taraftan iki kişinin yaralanması ile sonuçlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2013 17:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cinayet zanlısı tutuklandı

Çatışmayla ilgili aranan ve İstanbul'da yakalanan zanlı Bülent A. tutuklandı.

Gebze Beylikbağı Mahallesi Yavuz Sultan Caddesi üzerindeki bir Rent A Car firmasında, aralarında bir araç alım satımı nedeniyle husumet bulunan iki gurup tartışmaya başladı. Karşılıklı silahların konuştuğu olayda, olayla hiç alakası bulunmayan ve olay yerine araç kiralamak için gelen Kadir Aktaş yaşamını yitirdi. İki taraftan birer kişi de yaralandı. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, Serkan T ile karşı tarafta bulunan Necmettin S. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Murat A. ve Levent A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İSTANBUL'DA YAKALANDI

Olayda tutuklu yargılanan Serkan T.'nin, Kadir Aktaş ve kendisini Bülent A.nın vurduğunu, olay sırasında kar maskesi taktığını iddia etmesi üzerine Bülent A. hakkında yakalama emri çıkarıldı.

Aranan şahıs Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından İstanbul'da yakalandı. İddiaları kabul etmeyen ve bir yıldır ailesi ile görüşmediğini, Gebze'ye gelmediğini iddia eden şahıs sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklandı. Adliyeye sevk edilen şahısın daha önce karıştığı iddia edilen bir başka cinayet olayı ile ilgili tutuksuz yargılandığı ve yargılandığı mahkeme tarafından hakkında 7 yıl hapis cezası verildiği ve bununda Yargıtay tarafından onandığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber