Kurumunuzda bankamatik memuru var mı?

Bir milletvekili bakanlara "Sizin kurumda bankamatik memuru var mı?" diye sordu... İşte cevaplar...

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 20 Ağustos 2013 10:52, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58
Kurumunuzda bankamatik memuru var mı?

Yusuf Demir/ memurlar.net

Kütahya Milletvekili Alim Işık, bakanlara son dönemde sayılarının gittikçe arttığı belirtilen bankamatik memurlarını sordu.

Soru önergesi şu şekilde:

SORU 1) 2002-2013 döneminde Bakanlığınız merkez ve taşra teşkilatlanyla anılan kurum veya kuruluşlarda işyerine gitmeden ya da birkaç gün işe giderek ay başında maaşım tam olarak ilgili bankalardan alan ve kamuoyunda “bankamatik memuru” olarak bilinen personel sayısının giderek arttığı iddialan doğru mudur?

İŞTE BAKANLIKLARIN CEVABI

Mehdi Eker: Bakanlığımızda personel mesai giriş ve çıkışları birim amirlerince düzenli olarak takip edilmekte olup, önergede bahsedilen iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Bekir Bozdağ: Başbakanlık merkez teşkilatında soru önergesinde ifade edildiği şekilde çalışan personel bulunmamaktadır.

Bülent Arınç: Soru önergesinde yer alan "bankamatik memuru" ifadesinden ne kast edildiği anlaşılamadığından önergeye yanıt verilememiştir.

Taner Yıldız: Bakanlığımızda, önergenizde konu edildiği üzere işyerine gitmeden ya da birkaç gün işe giderek maaş alan personelimiz bulunmamaktadır.

Veysel Eroğlu: Bakanlığım merkez ve taşra teşkilatı ile bağlı kuruluşlarımda, iddia edilen tarzda personel istihdam edilmemektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber